Schermafbeelding 2021-02-10 om 16.16.06

Op 7 februari 2016 kwam de eerste aflevering van mijn podcast PepTalk online. Inmiddels zijn we 74 aflevering, 62 gasten en 5 jaar verder. Lees hier het artikel dat de NRC over PepTalk schreef en luister hier alle afleveringen van PepTalk.

Lees meer

Peptalk op youtube

Een aantal afleveringen van de BELLEN MET DE STERREN SPECIALS van mijn podcast PepTalk staan niet alleen op Spotify en alle podcast apps, maar ook op Youtube.

Bekijk hier de aflevering met Stefano Keizers en Daan Boom (Podcast & Chill Sessies)
Hier de aflevering met Peter Pannekoek.
En dit is de aflevering met Paul de Leeuw.

Lees meer

PepTalk cover klein

De podcast PepTalk heeft zoals je hierboven kan zien nieuw artwork gekregen, de foto is gemaakt door Jethro Reesinck en het ontwerp door Mark van der Vis.

Verder tipte NRC Handelsblad de podcast en noemde hem ‘dè cabaretpodcast’. Lees hier het bericht.

Verder zijn er weer veel nieuwe afleveringen gemaakt, waaronder de BELLEN MET DE STERREN SPECIALS. Dit omdat de meeste gasten uit de podcast thuis zitten en het me leuk leek om ze op te bellen in deze barre tijden.

Ook kwam het gesprek met Arjen Lubach in het nieuws. Lees hier het artikel van nu.nl

Lees meer

image (2) 2

live peptalk opname

Op 14 januari neem ik live mijn podcast PepTalk op met Nicolaas Veul in Vondel CS Amsterdam tijdens Podcast & Chill. Kaarten zijn hier te koop. Een gesprek overkwetsbaarheid, de functie en de grenzen van humor en hoe deze inzetbaar is. Met bier en roze koeken en praten en koptelefoons en misschien huilen en zeker lachen.

Lees meer