IMG_2364 2

Op 21 februari gaat een grote droom van mij in vervulling. Ik mag dan in samenwerking met Podcast & Chill mijn podcast PepTalk met publiek opnemen in de Kleine Komedie. Ik zal daar praten met Raoul Heertje, Malou Holshuijsen, Alex Ploeg en Christine de Boer. De avond heet PepTalk & Friends in levende Live.
Bestel hier kaarten!

Lees meer

Podcast Peptalk met Pepijn Schoneveld

Podcast Peptalk

Onlangs heeft mijn podcast PepTalk een doorstart gemaakt. Iedere twee weken op woensdag zoek ik samen met een gast naar het antwoord op een kleine of grote persoonlijke vraag. Zoals, waarom spreekt een man een vrouw eerder aan in de kroeg dan andersom? Hebben activisten humor? En wat is de grens bij een roast?
Vooral de aflevering met regisseur Gijs de Lange die niet lang na de aflevering overleed is mij zeer dierbaar.

Luister via Spotify naar de afleveringen. Of hieronder via Apple Podcasts:

Lees meer

Peptalk op youtube

Een aantal afleveringen van de BELLEN MET DE STERREN SPECIALS van mijn podcast PepTalk staan niet alleen op Spotify en alle podcast apps, maar ook op Youtube.

Bekijk hier de aflevering met Stefano Keizers en Daan Boom (Podcast & Chill Sessies)
Hier de aflevering met Peter Pannekoek.
En dit is de aflevering met Paul de Leeuw.

Lees meer

PepTalk cover klein

De podcast PepTalk heeft zoals je hierboven kan zien nieuw artwork gekregen, de foto is gemaakt door Jethro Reesinck en het ontwerp door Mark van der Vis.

Verder tipte NRC Handelsblad de podcast en noemde hem ‘dè cabaretpodcast’. Lees hier het bericht.

Verder zijn er weer veel nieuwe afleveringen gemaakt, waaronder de BELLEN MET DE STERREN SPECIALS. Dit omdat de meeste gasten uit de podcast thuis zitten en het me leuk leek om ze op te bellen in deze barre tijden.

Ook kwam het gesprek met Arjen Lubach in het nieuws. Lees hier het artikel van nu.nl

Lees meer