IMG_1121 2

‘t wordt nu laat

Ik was te gast in het programma ‘t Wordt Nu Laat op radio 2 waarin ik plaatjes mocht draaien die iets over m’n leven zeggen. Ook zong ik ook het lied ‘Was Ik Daar Maar Bij Geweest’ dat Peter van Rooijen schreef voor de voorstelling Hehobros On Tour.

Luister hier de aflevering
Luister hier ‘Was Ik Daar Maar Bij Geweest’

Lees meer

30-04-19 2Hehobros_Bos Theaterproducties_Foto Casper Koster

Hehobros on tour

Vanaf half september t/m december speel ik samen met Kevin Hassing onze cabaretvoorstelling Hehobros On Tour door heel het land. Na onze VPRO internetserie Hehobros zijn we door Bos Theaterproducties gevraagd om het theater in te gaan. En dat gaan we dus ook doen!

Net als in de serie draait de voorstelling om twee vrienden die samen komen en het hebben over alles wat hun bezighoudt. Van seksualiteit tot relaties, van social media tot burn-outs, van kinderen tot kunstmatige inseminatie. Deze gesprekken leveren keihard grappen, knallende ruzies en openhartige ontboezemingen op.

Check hier de speellijst.

Lees meer

Hehobros-04---_Anna-Schouten

Tweede seizoen Hehobros

Vanaf 27 december komt er iedere dag een nieuwe aflevering van het tweede seizoen van Hehobros online die ik samen met Kevin Hassing maakte. Deze internetserie is op youtube en Facebook te bekijken en bestaat uit 5 afleveringen. Dus met de laatste aflevering sluiten we het oude jaar af en knallen we het nieuwe jaar in.

Bekijk hier de afleveringen.
Lees hier een interview met ons in de Gaykrant.
En kijk hier een interview bij Koffietijd die we gaven.

Lees meer

Schermafbeelding 2017-01-30 om 14.35.05

Vanaf 2 februari komt dan eindelijk de vijfdelige comedy serie Hehobros van Kevin Hassing en mij online op het Youtube kanaal van de VPRO. Iedere week een nieuwe aflevering over twee beste vrienden, de één homo de ander hetero, en hun liefdesbeslommeringen. Regie: Albert Jan van Rees.

Bekijk hier de promo.
Bekijk hier alle afleveringen.
Lees hier ons interview in de VPRO gids.
En bekijk hier een interview bij Spijkers met Koppen op Radio 2.

Lees meer