image (2) 2

live peptalk opname

Op 14 januari neem ik live mijn podcast PepTalk op met Nicolaas Veul in Vondel CS Amsterdam tijdens Podcast & Chill. Kaarten zijn hier te koop. Een gesprek overkwetsbaarheid, de functie en de grenzen van humor en hoe deze inzetbaar is. Met bier en roze koeken en praten en koptelefoons en misschien huilen en zeker lachen.

Tijdens Podcast & Chill transformeert VondelCS tot de meest behaaglijke podcast-huiskamer denkbaar. Door je silent disco koptelefoon kun je onderdeel zijn van het intieme gesprek tussen Pepijn en Nicolaas.

Nicolaas Veul is een jonge ambitieuze programmamaker. Hij maakte voor de VPRO vernieuwende en experimentele televisieprogramma’s en films. Zoals bijvoorbeeld de documentaire die hij in 2013 maakte met Tim den Besten waarin ze opzoek gingen naar de grenzen van hun eigen seksualiteit. Nicolaas en Tim zijn gay. In de film besluit Tim als experiment met een vrouw naar bed te gaan. Of het veel besproken programma Super Stream Me. In dat programma zonden de televisiemakers Nicolaas en Tim zichzelf 24/7 uit op het internet. Zonder enige privacy. Kijkers konden online op de stream reageren. Onlangs kreeg Nicolaas veel aandacht voor zijn film Pisnicht: The movie. De film is het gevolg van een discussie die ontstond door een column van Youp van ’t Hek die de term ‘enge pisnicht gebruikte’.

Tijdens Podcast & Chill gaan Pepijn en Nicolaas in gesprek over kwetsbaarheid, de functie en de grenzen van humor en hoe deze inzetbaar is.

PepTalk

Deel op